Wil je het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inwoners weten als geen ander wat er speelt in de gemeente. Daarom is het belangrijk dat zij hun mening geven. Ook jij kan meebeslissen! Dit kan niet alleen door te stemmen op gemeentebelangen. Je kan ook lid of misschien zelfs wel raadslid worden!

Waarom lid worden van Gemeentebelangen Westerwolde?
Natuurlijk kun je je mening geven op social media, maar écht invloed uitoefenen doe je via een politieke partij.

Gemeentebelangen Westerwolde is  een lokale partij. Dit betekent dat wij niet verbonden zijn aan een politieke partij in Den Haag. Wij hebben dus alle vrijheid om een sterk programma te maken waarbij we de inwoners van Westerwolde zo veel mogelijk willen betrekken.

Wat zoeken wij?  
Je leeftijd of opleiding zijn niet belangrijk. Het is wel belangrijk dat je je mening durft te geven over onderwerpen die jou en de inwoners bezighouden.

Wat doe je als lid?
Als lid van gemeentebelangen ben je van harte welkom op de fractievergaderingen. In deze vergaderingen wordt beslist welke onderwerpen wij belangrijk vinden. Ook wordt daar bepaald hoe onze partij in de raad gaat stemmen. Je kan met ons discussiëren over belangrijke onderwerpen.

Wat doe je als raadslid?
Als je raadslid bent houd je je bezig met het besturen van de gemeente.

Hoe meld ik me aan?
Het lidmaatschap van gemeentebelangen kost maar €12,50 per jaar. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@gemeentebelangenwesterwolde.nl of te bellen met onze secretaris Gerard Heijne op nummer (0599) 324 228.

Kort gezegd:

o             Beslis je mee over wat jij belangrijk vindt;

o             Wij zijn een lokale partij en hoeven geen rekening te houden met een landelijk partijbureau;

o             Als je lid bent van onze partij mag je de fractievergaderingen bezoeken;

o             Je beslist direct mee over actuele zaken;

o             Als lid van onze partij kun je je ook verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad.

 

Contact
Voor meer informatie kijk je op gemeentebelangenwesterwolde.nl of stuur je een mail naar info@gemeentebelangenwesterwolde.nl. Je kan ons natuurlijk ook via onze social mediakanalen een bericht sturen of met één van onze raadsleden contact opnemen.