Vandaag mocht ons trouw lid Andries Huisinga eindelijk officieel zijn lintje in ontvangst nemen. Op 24 april bezocht burgemeester Velema van de gemeente Westerwolde Andries thuis (in de tuin) omdat de uitreiking in verband met de corona crisis niet overhandigd mocht worden.  Maar  nu was Andries met vrouw en familie aanwezig in het gemeentehuis in Sellingen om deze eervolle onderscheiding in ontvangst te nemen.

Hoewel de maatregelen zijn versoepeld werd toch conform de richtlijnen van het RIVM,  de onderscheiding, in aanwezigheid van de burgemeester, door zijn dochter opgespeld.

Andries is sinds 1978 vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Westerwolde. Van 1978-1988 was hij secretaris van de voetbalvereniging. Verder is hij onder andere voorzitter van de supportersvereniging, gastheer van diverse wedstrijden, scheidsrechtercoördinator en lid van de activiteiten- en onderhoudscommissie. Daarnaast is de heer Huisinga voorzitter van de Stichting Historische TT Vlagtwedde en is hij sinds 1981 lid van de politieke partij Gemeentebelangen en was onder andere raadslid voor Gemeentebelangen.

Van harte gefeliciteerd Andries!