Vandaag bezocht een deel van fractie, bestuur en leden Bellingwolde om in gesprek te gaan met inwoners. Op deze zonnige zaterdag hadden we veel contact met inwoners.  We hebben alle woonwijken bezocht en de reacties waren positief. Het verheugt ons dat we, naar aanleiding van dit bezoek, weer een aantal nieuwe leden hebben mogen verwelkomen!

We begonnen bij de COOP in Bellingwolde waar we direct al werden aangesproken over het feit dat er op zaterdag toch wel wat parkeerproblemen zijn hier. Natuurlijk nemen we dat mee naar de gemeente Westerwolde!

Over het algemeen waren de inwoners van Bellingwolde redelijk tevreden en dat is natuurlijk fijn om te horen!

Ook mooi dat Gemeentebelangen Westerwolde inmiddels toch al wel bekend is in dit gedeelte van de nieuwe gemeente. Een aantal mensen gaf aan blij te zijn dat er een stabiele lokale partij meedoet met de verkiezingen op 22 november.

Ook was men verheugd over het feit dat het zwembad van Parc Emslandermeer voorlopig gered is!

Na onze wandeling door de verschillende wijken gingen we voor een kop koffie naar De Meet in Bellingwolde. We moesten er even voor om rijden, maar na dit ongemak krijgt Bellingwolde een prachtige voorziening die weer heel goed bereikbaar is.

Een zeer betrokken inwoonster kwam met het idee van een BELEEFBOS dat ze graag gerealiseerd ziet achter Zorgcentrum Akkerheem voor de bewoners van dit zorgcentrum.  Mooi plan!

Al met al een hele goede middag en alle tips die we van de inwoners kregen nemen we vanzelfsprekend mee!