Vanmiddag ging fractie en bestuur op campagne in Bourtange, We spraken met veel inwoners. Eén van de inwoners gaf aan dat hij niet tevreden was over het openbaar vervoer. Hij is fel tegenstander van de HUB taxi en gaat volgende week zelf naar Reizigersorganisatie Rover om hierover te klagen. Hij heeft al een afspraak gemaakt en men wil hem heel graag te woord staan! Geweldige actie! Mocht u hem willen vergezellen, laat het ons weten…

Verder kregen we te horen dat men zich toch wel zorgen maakt over de veiligheid van de N365, de weg van Vlagtwedde naar Bourtange.

Ook een gesprek met een 90 jarige inwoner uit Bourtange was erg leuk. Zij had een uitgesproken mening over de politiek. Wat een geschenk als je op die leeftijd nog zo scherp bent en zelfstandig woont.  Voor een ‘selfie’ was ze ook direct in!

In Bourtange hebben we verder nog de laatste posters geplakt.

Ondertussen heeft onze Harrie ook maar even geflyerd bij Post.nl….brievenbussen moeten blijven!!

Natuurlijk moeten ook de lokale ondernemers worden gesteund, dus koffie op het terras in Bourtange, waar direct de zon doorbrak toen we gingen zitten!

Door naar Wedde, waar bij het gemeentehuis ook nog een poster moest worden geplakt. Harrie deed dat afgelopen week met halsbrekende toeren, vandaag kozen we voor de stabiele auto van Gerard. In Bellingwedde zoekt de gemeente het hogerop met de verkiezingsborden… Politiek houdt ons fit!

Vervolgens ook nog wat raamposters in Wedde afgeleverd. Onze inwoners denken graag mee! Al met al hadden we wederom een geweldige zinvolle en leuke middag!