Gemeentebelangen Westerwolde aanwezig bij avond nieuwe inwoners

Vanavond, 7 oktober werd er in het gemeentehuis in Wedde een avond georganiseerd door de gemeente voor nieuwe inwoners. Gemeentebelangen Westerwolde was daarbij aanwezig. Er kwamen ongeveer 85 nieuwe inwoners naar deze avond om meer informatie te krijgen over onze mooie gemeente.

Deze avond werd interactief ingevuld met een quiz over de gemeente waarbij de verschillende portefeuillehouders toelichting gaven over diverse onderwerpen. Ook was er een informatiemarkt waar de inwoners op een duurzame manier hun eigen smoothie fietsend konden bereiden. Eén van de medewerkers gaf het goede voorbeeld.

Een geslaagde avond en het is goed om hier als politieke partij aanwezig te zijn. Ook volgende week zullen we weer aanwezig zijn als de inwonersavond in Sellingen wordt georganiseerd.

Wij wensen alle nieuwe inwoners heel veel geluk in Westerwolde! Vanzelfsprekend bent u ook welkom bij Gemeentebelangen Westerwolde!