Uitslag verkiezingen 22 november 2017!

Op 22 november is Gemeentebelangen Westerwolde de grootste partij geworden in de gemeente Westerwolde!

Met 2466 stemmen bleven we voor op de PvdA met 2111 stemmen In Westerwolde. Wij feliciteren de PvdA met dit prachtige resultaat!

Het was een enorm spannende avond! Maar uiteindelijk hebben de kiezers gesproken! Toen de uitslag bekend werd, was de blijdschap bij onze partij vanzelfsprekend heel groot!

Tijdens de campagne heeft u ons veelvuldig kunnen zien. Vanaf 1 januari zullen wij in de gemeente Westerwolde ook zichtbaar blijven. We vinden het belangrijk om u te blijven ontmoeten! Daarom zullen we onze verkiezingscampagne omzetten naar een ‘dichtbij onze inwoners campagne’. Dat betekent dat u ons op geregelde tijden zult zien in alle dorpen en buurten in de gemeente Westerwolde. We zullen vroegtijdig ons bezoek aankondigen. Het is de bedoeling hiervoor vroegtijdig een schema met plaatsen en tijden te maken zodat onze inwoners weten waar en wanneer ze ons kunnen verwachten.

Vanaf deze plaats willen wij al onze kiezers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen!

Het was een spannende avond, maar dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om naar de stembus te gaan en lijst 1 heeft gekozen!

En, ook als niet-lid bent u altijd van harte welkom op onze fractie vergaderingen. Het schema van de vergaderingen kunt u later op onze website en social media vinden. We hopen dat u de moeite neemt om met ons mee te praten over wat voor Westerwolde belangrijk is!

Nogmaals, dank voor uw stem en zoals onze lijsttrekker het op 22 november na de uitslag verwoordde:

“Wie binnen d’r slim bliede mit!!”