Verkiezingen 2022

Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. Dan worden de 21 nieuwe raadsleden in de gemeente Westerwolde gekozen. 


De laatste jaren zien we dat de lokale partijen het goed doen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.  Inwoners hebben behoefte aan een partij die niet gebonden is aan een landelijke partij.


Bij de herindelingsverkiezingen in 2017 kreeg Gemeentebelangen Westerwolde ook het vertrouwen van de kiezer en mochten we de grootste partij worden. Waar wij voor staan lees je uitgebreid op deze website, waar ook ons verkiezingsprogramma te lezen is.


Dit verkiezingsprogramma heeft als titel ‘Hart voor Westerwolde’.  Samen met onze inwoners zorgen wij voor Westerwolde en zijn we trots op Westerwolde. ‘Hart voor Westerwolde’,  zonder Haagse invloeden en zonder Haagse subsidie en dus zijn we volkomen onafhankelijk.


We hebben een mooie kieslijst met gewone inwoners uit verschillende dorpen in Westerwolde die allemaal midden in onze samenleving staan en weten wat er speelt in dorpen en kernen. We zijn dan ook trots op alle kandidaten die op onze kieslijst staan. Zij allen hebben bewust gekozen voor een  onafhankelijke lokale partij en onderschrijven de standpunten van onze partij van harte.