Wie zijn wij?

We zijn een no-nonsens partij en hebben “Hart voor Westerwolde”. Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor alles wat er in onze gemeente gebeurt. Wij willen dat onze inwoners zich veilig voelen en een gelukkig leven kunnen leiden in deze mooie gemeente. 

 

Samen zorgen we voor Westerwolde, maar dat kunnen we als politieke partij niet alleen. Daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig. Veel van onze leden zijn actief als vrijwilliger bij een vereniging of zetten zich op een andere manier in voor de Westerwoldse samenleving. Wij zijn benaderbaar en staan je graag te woord over allerlei zaken die leven onder de inwoners. Daarom is het belangrijk dat er naar iedereen wordt geluisterd. 

 

Als er plannen worden gemaakt in de gemeente, dan heeft dat vaak te maken met je eigen leefomgeving. Logisch dat er dan ook naar de inwoners geluisterd wordt, toch? Het besturen van een gemeente doe je niet alleen, maar voor én met de inwoners. Wij zijn ook allemaal inwoner van Westerwolde en daarom is jouw belang, ook ons belang.